Čiužiniai

Informacija

Čiužinys ARIA Padidinti
Čiužinys ARIA

Čiužinys ARIA

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

125,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)21 cm
Gylis (cm)200 cm
Plotis (cm)pagal pasirinkimą
Miegamos dalies plotasPagal pasirinkimą
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasBalta
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
Čiužinio tipasSpyruokliniai (pocket)
Čiužinio kietumasH3 (vidutinio kietumo) nuo 80 iki 100 kg
ApšvietimasBe apšvietimo
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Šeimos produktų linija buvo sukurta tiems, kurie vertina komfortą ir prieinamą kainą. Mūsų sprendimai pasižymi funkcionalumu ir paprastumu, todėl idealiai tinka vaikams, suaugusiems ir senjorams. Šeimos produktai užtikrina poilsį ir kokybišką miegą kiekvienam šeimos nariui. Patrauklių kainų dėka galite patenkinti visus savo artimųjų lūkesčius ir suteikti jiems komforto. Mūsų praktiški sprendimai puikiai tinka bet kokiam miegamajam, nepriklausomai nuo jo dydžio. Šeima – tai prekių linija, kurioje patogumas derinamas su žema kaina, siūlanti poilsį ir ramų miegą visai šeimai.

 

Aria multipocket čiužinys: maksimalus komfortas

Aria kišeninis čiužinys yra puikus pasirinkimas ieškantiems sveiką, patogų ir efektyvų miegą užtikrinančio sprendimo. Jo kišeninė spyruoklinė struktūra suteikia veiksmingą atramą stuburui miego metu. Kiekviena čiužinio spyruoklė dedama į atskirą kišenę ir veikia nepriklausomai nuo kitų. Tai taip pat reiškia, kad kiekvienas iš jų gali individualiai prisitaikyti prie tam tikros kūno dalies svorio ir slėgio, atsižvelgiant į natūralius jos kreivius.

Bet tai dar ne viskas. Aria kišeninis čiužinys suskirstytas į 7 kietumo zonas, kuriose spyruoklių darbas dar tiksliau pritaikytas prie atskirų kūno dalių spaudimo jėgos (pečių ar klubų spaudimas čiužiniui yra stipresnis nei pvz. galvos ar juosmens dalies spaudimas). Tai reiškia, kad čiužinys puikiai atpalaiduoja raumenis ir sąnarius miego metu, leisdamas jiems atsipalaiduoti ir pailsėti.

Dar viena čiužinio savybė – iš abiejų pusių yra putų poliuretano sluoksniai. Putos švelniai pasiduoda spaudžiamos gulinčio žmogaus kūno, kad užtikrintų dar geresnį miego komfortą, tačiau vėliau grįžta į pradinę formą. Jo dėka čiužinys nesideformuoja ir išlaiko lygų paviršių. Putplastis taip pat suteikia čiužiniui H3 kietumą iš abiejų pusių.

Aloe Vera užvalkalas

Aria kišeninis čiužinys dedamas į dygsniuotą Aloe Vera užvalkalą, suvilgytą alavijo ekstraktu. Alavijas pasižymi ne tik antibakterinėmis ir antialerginėmis savybėmis (mažina dulkių erkučių vystymąsi), bet ir jo aromatas ramina, ramina ir palengvina užmigimą. Didelę reikšmę vizualiniams aspektams teikiantys žmonės tikrai įvertins subtilų, žalią viršelio dekorą, nurodantį gamyboje naudojamą alaviją. Dekoras iš pirmo žvilgsnio išskiria čiužinį iš kitų panašių gaminių.

 

Pasirinkite savo Aria kišeninį čiužinį!

Mūsų čiužiniai yra visų standartinių lovų dydžių. Internetinėje parduotuvėje galite įsigyti:

  • Aria kišeninis čiužinys 80 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 90 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 100 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 120 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 140 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 160 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 180 x 200 cm,

  • Aria kišeninis čiužinys 200 x 200 cm.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook'e