Čiužiniai

Informacija

Čiužinys TREVISO Padidinti
Čiužinys TREVISO

Čiužinys TREVISO

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

96,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)17 cm
Gylis (cm)200 cm
Plotis (cm)pagal pasirinkimą
Miegamos dalies plotasPagal pasirinkimą
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaBalta
Spalvos aprašymasBalta
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
Čiužinio tipasPutų poliuretano čiužinys
Čiužinio kietumasH3 (vidutinio kietumo) nuo 80 iki 100 kg
ApšvietimasBe apšvietimo
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Šeimos produktų linija buvo sukurta tiems, kurie vertina komfortą ir prieinamą kainą. Mūsų sprendimai pasižymi funkcionalumu ir paprastumu, todėl idealiai tinka vaikams, suaugusiems ir senjorams. Šeimos produktai užtikrina poilsį ir kokybišką miegą kiekvienam šeimos nariui. Patrauklių kainų dėka galite patenkinti visus savo artimųjų lūkesčius ir suteikti jiems komforto. Mūsų praktiški sprendimai puikiai tinka bet kokiam miegamajam, nepriklausomai nuo jo dydžio. Šeima – tai prekių linija, kurioje patogumas derinamas su žema kaina, siūlanti poilsį ir ramų miegą visai šeimai.

 

Treviso kišeninis čiužinys – pasirūpinkite savo nugara!

Kišeninis Treviso čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie pavargo nuo pabudimo nuo nugaros skausmo. Čiužinio konstrukcija buvo patobulinta taip, kad būtų veiksmingiausia atrama stuburui miego metu.

Treviso čiužinio pagrindas – spyruoklinė kišeninė konstrukcija. Paprasčiau tariant, tai aukštos kokybės, dvigubo grūdinimo spyruoklės, dedamos į atskiras kišenes. Atskyrus spyruokles kišenėmis, kiekviena iš jų gali veikti individualiai, reaguodama į tam tikros kūno dalies spaudimą. Be to, čiužinys yra padalintas į 7 atramos zonas , kuriose spyruoklių darbas priderinamas prie konkrečios kūno dalies svorio. Čiužinys po galva ar juosmeniu veikia švelniau nei, pavyzdžiui, po klubais ar pečiais. Visa tai skirta užtikrinti ortopedinę stuburo padėtį miego metu ir atpalaiduoti raumenis bei sąnarius . Beilsiantis ant čiužinio visas kūnas turi galimybę tikrai pailsėti ir atsipalaiduoti.

Verta paminėti, kad kišenės konstrukcija papildomai apdailinta įdėklais iš lankstaus T25 poliuretano putų. Putplastis švelniai pasiduoda jūsų kūno spaudimui ir leidžia „įsivynioti“ į čiužinį. Tačiau vėliau jis grįžta į pradinę formą, kad čiužinys nesideformuotų ir nesideformuotų.

Alergijai nekenksmingas sprendimas

Kišeninis Treviso čiužinys yra gaminys, kurį be problemų gali naudoti ir alergiški čiužiniai. Kišeninė čiužinio struktūra ir porolono įdėklai pasižymi geru oro pralaidumu, todėl sukuria nepalankią aplinką dulkių erkėms, bakterijoms ir pelėsiui daugintis. Čiužinys papildomai dedamas į aukščiausios kokybės užvalkalą iš antialerginių audinių. Jis neleidžia kenksmingiems mikroorganizmams patekti į čiužinį. Užvalkalą taip pat galima reguliariai skalbti, kad būtų dar labiau pagerinta miego higiena.

Kišeninis Treviso čiužinys taip pat yra odai nekenksmingas gaminys, gavęs Oeko-TEX sertifikatą. Tai reiškia, kad duotas produktas atitinka griežtus organizacijos keliamus reikalavimus. Tikrinami ne tik čiužinio gamybai naudojami audiniai ir užpildai, bet ir klijų, siūlių, užtrauktukų ir visų kitų čiužinio komponentų kokybė.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e