Čiužiniai

Informacija

Čiužinys FAMILY Padidinti
Čiužinys FAMILY

Čiužinys FAMILY

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

114,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)15 cm
Gylis (cm)200 cm
Plotis (cm)pagal pasirinkimą
Miegamos dalies plotasPagal pasirinkimą
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaBalta
Spalvos aprašymasBalta
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
Čiužinio tipasPutų poliuretano čiužinys
Čiužinio kietumasH3 (vidutinio kietumo) nuo 80 iki 100 kg
ApšvietimasBe apšvietimo
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Kodėl verta rinktis Family kišeninį čiužinį?

Jei kartais ryte keliatės iš lovos su nugaros skausmais ir žinote, kad priežastis – prastai prigludęs čiužinys, pakeiskite jį į Family modelį! Šis produktas puikiai palaikys natūralius jūsų kūno linkius ir sveiką stuburo išlyginimą miego metu. Kaip jau minėta, kiekviena čiužinio spyruoklė yra atskiroje kišenėje ir veikia savarankiškai – čiužinio paviršius prisitaiko prie atskirų ant jo gulinčio žmogaus kūno dalių. Bet tai dar ne viskas: Family čiužinys turi 7 atramos zonas.  Ką tai tiksliai reiškia? Gaminys suskirstytas į 7 skirtingo kietumo zonas. Kiekviena zona yra pritaikyta konkrečiai kūno daliai. „Family“ modelyje stipriau palaikomi klubai, kurie yra sunkūs ir dažniausiai labiau įsminga į čiužinį. Savo ruožtu po juosmenine dalimi gaminys švelniau lenkia, kad stuburas naktį ilsėtųsi į savo natūralią padėtį. 7 čiužinio zonos reiškia, kad gaminio kietumas yra pritaikytas prie slėgio:

Šeimos čiužinys – tai ortopedinių savybių turintis čiužinys , gerinantis fiziškai aktyvių žmonių, senjorų, pacientų, besiskundžiančių stuburo problemomis, taip pat ir tų, kurie nori profilaktiškai pasirūpinti savo raumenų ir kaulų sistema, miego kokybę. Tai nėra geras pasirinkimas tik vaikams, kurie dėl savo ūgio nepritaps prie minėtų zonų, todėl spyruoklės neveiks tinkamai.

Verta paminėti, kad šeimos čiužinys yra puikus pasirinkimas poroms . Atskiras spyruoklių veikimas taip pat sumažina judesių perdavimą miego metu. Jei vienas iš partnerių dažnai keliasi naktį ar mėtosi miegodamas, jo judesiai neturės įtakos viso čiužinio paviršiaus veikimui ir nepažadins kito žmogaus.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e