Čiužiniai

Informacija

Čiužinys BABY CLASSIC Padidinti
Čiužinys BABY CLASSIC

Čiužinys BABY CLASSIC

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

58,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)8 cm
Gylis (cm)200 cm
Plotis (cm)pagal pasirinkimą
Miegamos dalies plotasPagal pasirinkimą
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaBalta
Spalvos aprašymasBalta
Čiužinio tipasPutų poliuretano čiužinys
Čiužinio kietumas H2 ( minkštas) nuo 60 iki 80 kg
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Jauniausių saugumas ir patogumas yra mūsų prioritetas. Savo gaminiuose naudojame tik patikrintus ir sertifikuotus komponentus, tokius kaip saugūs klijai, žaliavos ir kitos gamybos procese naudojamos medžiagos. Tačiau „Kids“ linija skirta ne tik saugai. Tai taip pat unikalus dizainas, kuris žadina vaiko vaizduotę ir lavina jo jutimo gebėjimus nuo pat mažens. Neperšlampamos ir patvarios medžiagos leidžia vaikams žaisti, valgyti ir žaisti išdaigas su draugais be streso, o tai skatina greitą ir tinkamą jų vystymąsi. Mūsų gaminiai leis mažiausiems pasijusti tarsi pasakoje.

 

Pasirūpinkite savo vaiko stuburu su Baby Classic porolono čiužiniu

Ar žinojote, kad porolono čiužinys yra geriausias pasirinkimas vaikų ir paauglių miegui? Ne mažiau populiarūs spyruokliniai čiužiniai negali tinkamai palaikyti vaikų stuburo miego metu. Spyruoklių darbas čiužiniuose paskaičiuotas taip, kad jos puikiai derėtų su suaugusio žmogaus svoriu ir figūra – nesugeba nuolat prisitaikyti prie mažylio kūno, juolab kad jis nuolat kinta.

Iš technologiškai pažangių porolonų pagaminti čiužiniai iškart prisitaiko prie ant jų besiilsinčių žmonių kūno linkių. Išlipus iš lovos putos grįžta į pradinę formą, todėl čiužinys nesideformuoja ir garantuoja patogų miegą ilgus metus. Dėl T25 poliuretano putų ir perforuoto latekso sluoksnio mūsų porolono čiužinys Baby Classic prisitaikys prie kiekvieną vakarą besikeičiančios jūsų vaiko figūros, užtikrindamas, kad jo stuburas užims sveiką, ortopedinę padėtį ir tikrai ilsisi.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e