Svetainės kėdės

Informacija

Kėdė YORK Padidinti
Kėdė YORK

Kėdė YORK

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

39,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)90,5 cm
Gylis (cm)41 cm
Plotis (cm)43 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
KojosMetalinės
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

YORK  minkšta kėdė

Jei ieškote modernaus ir elegantiško baldo, kuris jūsų interjerui suteiktų nepakartojamo žavesio, švelnios kreminės spalvos „York“ minkšta kėdė bus puikus pasirinkimas. Ar vertinate minimalistinį dizainą su unikaliomis detalėmis? Jis sukurtas kaip tik tau! Dėl panaudotų aukščiausios kokybės medžiagų ir tvirtos konstrukcijos, York kėdė yra ne tik komforto, bet ir ilgaamžiškumo garantija.

Lygus aksominis audinys, dengiantis šią kėdę, kartu su elegantiškomis auksinėmis kojomis suteikia jai unikalumo ir paryškina bet kokį interjerą. Ši kėdė yra puikus stilingos estetikos ir praktiško naudojimo derinys, kuris tikrai patrauks elegantiškų baldų mėgėjų dėmesį. Pasirinkę York kėdę, pabrėšite išskirtinį savo erdvės charakterį.

 

Minkštas ir lygus veliūrinis audinys

Minkšta kėdė yra išklota maloniu liesti veliūriniu audiniu , pasižyminčiu tankiu pynimu ir išskirtiniu atsparumu slinkimui ir dilimui. Šią medžiagą taip pat lengva valyti, todėl kėdė yra puikus pasirinkimas šeimoms su vaikais ir augintiniais. Elegantiškas skiautinis suteikia jai stiliaus, o minkštos putos, užpildančios atlošą ir sėdynę, garantuoja didelį naudojimo komfortą.

 

Kontrastingos auksinės kojos

Aukso spalvos chromuoto plieno kėdžių kojelės puikiai dera su kreminės spalvos apmušalais, suteikdamos baldams rafinuotumo ir elegancijos. Kėdė York puikiai papildys įvairių stilių interjerą – nuo ​​modernaus iki klasikinio ir žavingo . Puikiai tiks tiek jaukiuose namų interjeruose, tiek elegantiškuose laukiamuosiuose, kavinėse ir prabangiuose grožio salonuose .

  

Pasirinkę York kėdę pabrėšite išskirtinį savo erdvės charakterį!

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e