Svetainės kėdės

Informacija

Kėdė IBIS Padidinti
Kėdė IBIS

Kėdė IBIS

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28d.

40,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)90 cm
Sėdimosios dalies aukštis40 cm
Gylis (cm)39 cm
Plotis (cm)43 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosAksomas/Veliūras/Velvetas
KojosMetalinės
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusSkandinaviškas
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Atraskite juodos spalvos IBIS minkštą kėdę

Kėdės yra svarbiausias kiekvieno valgomojo elementas. Mes norime jaustis patogiai sėdėdami prie stalo, kad šeima ir draugai galėtų mėgautis maistu ir bendrauti. Ieškote modernios ir patogios kėdės, kurios dizainas būtų paprastas, bet atrodytų puikiai? Su pasididžiavimu pristatome juodos spalvos minkštą valgomojo kėdę Ibis. Jo gerai apgalvotas dizainas ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir geriausią komfortą. Galite pakeisti savo svetainę ar valgomąjį tikrai stilingai.

Madingas dizainas Jūsų interjerui

Kėdė atitinka dabartines tendencijas . Tai puikiai suprojektuotas baldas, kuris puikiai atrodys moderniame , pramoniniame , palėpės ar žavingame interjere . Dėl elegantiško dizaino ir dėmesio detalėms kėdė harmoningai susilieja su likusia kambario dalimi. Puikiai atrodys stilingai dekoruotame valgomajame ar svetainėje.

Atsparus purvui, blizgus aksomas

Ibis valgomojo kėdės sėdynė ir atlošas užpildyti minkštomis, lanksčiomis putomis . Ši medžiaga užtikrina didesnį naudojimo komfortą. Aksominis audinys, naudojamas kėdėms apmušti, taip pat žinomas kaip aksominis audinys . Jis itin minkštas ir malonus liesti. Jis turi subtilų blizgesį esant tinkamam apšvietimui ir šiek tiek keičia atspalvį, kai perbraukiame per jį ranka.

Audinys tankus, atsparus slinkimui ir dilimui. Jį lengva valyti , jį įvertins naminių gyvūnėlių savininkai, tėvai su mažais vaikais ir kiti naudotojai, vertinantys naudojimo paprastumą. Apmušalus galima greitai ir lengvai nuvalyti nuo bet kokio dydžio nešvarumų ir plaukų. Dekoratyvinė skiautinė ant atlošo ir sėdynės padidina kėdžių estetiką.

Kojos pagamintos iš plieno ir nudažytos juodai milteliniu būdu, kad atitiktų apmušalus. Jie taip pat užtikrina kėdės stabilumą ir ilgaamžiškumą. Pridedamos instrukcijos palengvina kėdės surinkimą.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e