Svetainės kėdės

Informacija

Kėdė LILI Padidinti
Kėdė LILI
  • Kėdė LILI
  • Kėdė LILI

Kėdė LILI

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28d.

112,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)73 cm
Gylis (cm)54 cm
Plotis (cm)64 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaJuoda
Spalvos aprašymasJuoda
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
KojosMetalinės
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

LILI juodo aksomo kėdė

Minkšta kėdė Lili – tai nepaprastas baldas, kuriame dera ne tik praktiškumas, bet ir nepakartojamas žavesys. Dėl juodos sėdynės ir tokios pat spalvos tvirto metalinio pagrindo sukuriama harmoninga kompozicija, dvelkianti moderniu stiliumi ir elegancija. Subtilus pynimo formos atlošas suteikia jai prabangios išvaizdos, neprarandant klasikinio ir nesenstančio charakterio. Lili kėdė ne tik garantuoja patogumą kasdieniame gyvenime, bet ir puikus pasirinkimas norintiems savo interjerą papildyti šiuolaikišku ir elegantišku dizainu.

 

Aukšta kokybė – komforto paslauga

Lili kėdė yra įspūdingas dizaino pavyzdys, kuriame dera ergonomika, patogumas ir estetika. Sukurta taip, kad atitiktų aukščiausius funkcionalumo standartus, ši kėdė turi daug funkcijų, kurios jus tikrai sužavės:

  • Unikalus aksomas: minkšto ir patvaraus aksomo apmušalai ne tik užtikrina naudojimo komfortą, bet ir suteikia elegancijos bet kokiai patalpai.
  • Elegantiškas atlošas: atlošas, kuris sklandžiai įsilieja į porankius, sukuria vientisą ir rafinuotą formą, pabrėžia aukštą kėdės kokybę ir dizainerį.
  • Sudėtingas audimas: unikalus aksominis audimas suteikia kėdei nepakartojamo žavesio, sukuriant estetinę visumą. Tai dėmesį patraukianti ir interjerui savitumo suteikianti detalė.
  • Patogi sėdynė: Ergonomiškai suprojektuota sėdynė užtikrina aukštą sėdėjimo prie stalo komfortą, nepaisant to, ar esate prie jo valgydami, ar atsipalaiduodami su mėgstama knyga. Jo dėka galėsite mėgautis komfortu ilgą laiką.

 

Pasukama sėdynė

Lili kėdė yra išskirtinė, palyginti su kitais panašiais gaminiais, yra pasukama sėdynė . Šis novatoriškas sprendimas žymiai padidina šių baldų funkcionalumą. Nuo šiol jums nebereikia keltis nuo kėdės ir jos judinti, kad ką nors pasiektumėte. Ši funkcija puikiai tinka, pavyzdžiui, tualetiniam stalui.

Funkcionalumas derinamas su estetika

Dėl savo unikalaus dizaino ir aukščiausios kokybės medžiagų naudojimo Lili kėdė puikiai papildys ne tik elegantišką modernų ar žavingą valgomąjį , bet ir moterišką tualetinį staliuką. Jis taip pat gali veikti kaip praktiška stalo kėdė. Nepriklausomai nuo paskirties, Lili kėdė išsiskiria savo išskirtiniu stiliumi, suteikiančiu kambariui unikalumo.

Investavimas į šią kėdę yra investicija į išskirtinį stilių ir patogumą. Pasirinkite Lili kėdę, kuri puikiai papildys jūsų interjerą.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e