Svetainės kėdės

Informacija

Kėdė RUBI Padidinti
Kėdė RUBI

Kėdė RUBI

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28d.

132,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)69 cm
Gylis (cm)41 cm
Plotis (cm)64 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
KojosMetalinės
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusSkandinaviškas
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

RUBI Cream aksominė kėdė

Kreminės spalvos aksomu aptraukta kėdė Rubi – tikras šedevras baldų pasaulyje. Jis ne tik gražiai pagamintas, bet ir garantuoja neprilygstamą komfortą. Juos išskirtinumo suteikia atlošą puošianti aksominė pynė , kuri džiugina ir tekstūra, ir atlasiniu blizgesiu. Veliūras, malonus akiai ir liesti, kiekvieną akimirką, praleistą ant šios kėdės, paverčia malonumu.

 

Aukšta kokybė – komforto paslauga

Atlošas buvo kruopščiai sukurtas atsižvelgiant į ergonomiką ir patogumą, kartu sukuriant gražią dekoraciją. Pintinės siūlės ir linijos sukuria subtilų, tačiau žavingą raštą, suteikiantį kėdei unikalumo. Minkšta ir gili sėdynė garantuoja komfortą net ilgai dirbant prie stalo ar valgant prie stalo.

 

Aukso spalvos detalės

Vientisos aukso spalvos kojelės iš metalo ne tik suteikia elegancijos, bet ir užtikrina stabilumą. Šis auksinis akcentas suteikia kėdei prabangios išvaizdos, kuri patraukia dėmesį ir suteikia interjerui rafinuoto charakterio. Kojų pagalvėlės apsaugo grindis nuo įbrėžimų.

 

Pasukama sėdynė didesniam funkcionalumui

Pasukama sėdynė yra praktiška Rubi kėdės savybė, kuri leidžia lengviau pasiekti aplinkinius daiktus nesikėlus. Dėl to kėdė tampa ne tik puošmena, bet ir funkciniu interjero dizaino elementu.

Unikalus dizainas ir elegancija

Universalus kėdės dizainas leidžia ją pritaikyti įvairiems interjerams – nuo ​​retro iki modernaus ar glamūrinio. Nepriklausomai nuo to, ar ji atsidurs minimalistinėje erdvėje, tradicinėje sodrių dekoracijų svetainėje ar eklektiškame valgomajame, kėdė Rubi suteiks unikalios elegancijos bet kokiam interjerui.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e