Svetainės kėdės

Informacija

Kėdė LOCA Padidinti
Kėdė LOCA
  • Kėdė LOCA
  • Kėdė LOCA

Kėdė LOCA

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28d.

59,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)102 cm
Sėdimosios dalies aukštis47 cm
Gylis (cm)44,5 cm
Plotis (cm)43 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosAudinys / Eko oda
KojosMetalinės
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

 LOCA ekologiškos odos kėdė

Pabodo tradiciniai interjero sprendimai, bet tuo pačiu ieškote baldų, kurie būtų patogūs ir praktiški? Ar jūsų valgomojo erdvę reikia atnaujinti? O gal dar tik pradedate tvarkyti savo interjerą ir ieškote įkvėpimo? Mūsų pasiūlymas Jums – smėlio spalvos Loca ekologiškos odos kėdė ! Šiltų, harmoningų spalvų derinys su originaliu siluetu suteiks jūsų interjerui nepakartojamą atmosferą. Įsitikinkite patys ir pažinkite šią nepaprastą kėdę iš arčiau!

 

Patvarios medžiagos ir gerai apgalvotas dizainas

Loca kėdė išsiskiria neįprasta pagrindo forma, vietoj tradicinių keturių kojų yra chromuoto plieno bėgeliai . Šis unikalus dizainas ne tik suteikia interjerui lengvumo, bet ir užtikrina stabilumą, ilgaamžiškumą ir lengvą valymą.

Kėdės apmušalai pagaminti iš aukštos kokybės ekologiškos odos , kuri puikiai pakeičia natūralią odą. Ši medžiaga turi daug privalumų, tokių kaip švaros palaikymas, atsparumas įtrūkimams ir saulės spinduliuotei, glotnumas, nereikalaujantis ypatingos priežiūros.

Be to, apmušalai dekoruoti horizontaliomis siūlėmis , kurios ne tik suteikia estetikos, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą.

Įdomus sprendimas yra ant viršutinio atlošo uždėta rankena , kuri atlieka ne tik dekoratyvinę funkciją, bet ir palengvina kėdės perkėlimą. Dėl rankenos galite greitai ir lengvai pritaikyti kėdės padėtį pagal savo individualius pageidavimus ir poreikius bei perkelti ją pvz.

Komfortas ir stilius

Dėl minkštų putų ir aukšto atlošo mūsų kėdė suteikia išskirtinį komfortą naudojimo metu. Nesvarbu, ar praleisite laiką valgydami, ar vakarėliuose su savo artimaisiais, tai bus dar malonesnė patirtis.

Kėdė Loca išsiskiria šiltomis spalvomis, kurios sukuria jaukumo atmosferą ir puikiai dera minimalistiniame bei moderniame interjere . Tai puikiai papildo valgomuosius, svetaines, taip pat biuro ir konferencijų patalpas.

Pasirinkite Loca kėdę dabar ir mėgaukitės ne tik jos unikaliu dizainu, bet ir neprilygstamu komfortu bei aukšta kokybe.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e