Lentynos / Spintelės

Informacija

Knygų lentyna CATCHY 9P Padidinti
Knygų lentyna CATCHY 9P

Knygų lentyna CATCHY 9P

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28d.

59,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)91 cm
Gylis (cm)30 cm
Plotis (cm)91 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosMFP (E1 emisijos medžio drožlių plokštė )
ApšvietimasBe apšvietimo
VeidrodisBe veidrodžio
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
Spintelių kategorijaPastatoma be durelių
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu

Apie prekę

Neįprastos knygų lentynėlės gali būti puikus būdas pridėti šiek tiek kūrybiškumo ir asmenybės jūsų interjerui.

Knygų lentynėlės yra baldai arba konstrukcijos, skirtos knygoms laikyti ir organizuoti. Jos būna įvairių dydžių, formų ir dizaino, pritaikytos skirtingiems interjero stiliams ir poreikiams. Štai keletas pagrindinių knygų lentynėlių tipų ir jų funkcijos:

  1. Sieninės lentynėlės: Tvirtinamos prie sienos, jos gali būti įvairių ilgių ir formų. Tai populiarus sprendimas mažose erdvėse, kur reikia maksimaliai išnaudoti sienų plotą.

  2. Stovimos lentynėlės: Tai yra laisvai stovintys baldai, kurie gali būti pastatomi bet kurioje kambario vietoje. Jie gali būti įvairių aukščių ir pločių, nuo mažų spintelių iki aukštų, daugiaaukščių lentynų.

  3. Kampinės lentynėlės: Šios lentynos yra sukurtos specialiai tam, kad užimtų kampus, kurie dažnai lieka neišnaudoti. Tai puikus sprendimas, siekiant efektyviai išnaudoti erdvę.

  4. Modulinės lentynėlės: Jos susideda iš atskirų modulių, kuriuos galima derinti tarpusavyje, formuojant įvairias konfigūracijas. Tai labai praktiškas ir lankstus sprendimas, leidžiantis lengvai pritaikyti lentynas pagal poreikius.

  5. Plaukiojančios lentynėlės: Tai sieninės lentynėlės, kurios atrodo tarsi plūduriuotų ore, nes jų laikikliai nematomi. Jos suteikia šiuolaikišką ir minimalistinį vaizdą.

  6. Knygų spintos: Didesnės lentynos, kurios gali turėti duris, apsaugančias knygas nuo dulkių. Jos dažnai naudojamos biuruose ir bibliotekose.

  7. Specialios paskirties lentynėlės: Tai lentynos, sukurtos tam tikriems tikslams, pavyzdžiui, vaikiškų knygų lentynėlės, kurios yra žemesnės ir su ryškesniais dizaino elementais, arba lentynėlės su integruotu apšvietimu.

Knygų lentynėlės padeda ne tik tvarkingai laikyti ir organizuoti knygas, bet ir prideda estetinę vertę namų interjerui, suteikia galimybę eksponuoti įvairius dekoratyvinius daiktus bei asmenines kolekcijas.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e