Sofos - lovos

Informacija

Sofa Mania Padidinti
Sofa Mania

Sofa Mania

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 14-28 d.

525,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)97 cm
Sėdimosios dalies aukštis45 cm
Gylis (cm)97 cm
Plotis (cm)230 cm
Miegamos dalies plotas143 x 200 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
Mechanizmo tipasDolphin
Patalynės dėžėYra
Miegojimo funkcijaYra
GrotelėsYra
Čiužinio tipasSpyruokliniai (Bonnel)
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Žalia Mania sofa iš Lumos 74 audinio yra universalus baldas, kuriame dera funkcionalumas, patogumas ir stilius. Dėl aukštų kojų jis leidžia lengvai judėti valymo robotui, todėl lengviau išlaikyti švarą patalpoje. Sofa iš visų pusių aptraukta audiniu, todėl ją galima pastatyti bet kurioje svetainės vietoje, jos nereikia stumti prie sienos.

Miegamoji funkcija ir bonell spyruoklės užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą, todėl ši sofa yra puikus sprendimas tiek kasdieniniam poilsiui, tiek svečiams, nakvojantiems namuose. Be to, „Mania“ sofoje yra patalynės konteineris, kuris yra praktiškas ir padeda palaikyti tvarką.

Sofoje apmuštas Lumos 74 audinys yra draugiškas gyvūnams, vaikams ir aplinkai, todėl tai puikus pasirinkimas šeimoms. Dėl savo hidrofobinių savybių audinys yra atsparus dėmėms, todėl sofą lengviau išlaikyti švarią net ir intensyviai naudojant.

„Mania“ sofa yra trijų spalvų versijos: „Lumos 22“, „Lumos 16“ ir „Lumos 74“, todėl galėsite pasirinkti geriausiai jūsų interjerui tinkantį atspalvį. Dekoratyvinės siūlės ant atlošo pagalvėlių suteikia unikalaus charakterio ir estetikos.

Jei ieškote ne tik praktiškos, bet ir stilingos bei patvarios sofos, žalios spalvos Mania sofa yra puikus pasirinkimas. Dėl miegojimo funkcijos, patalynės talpyklos ir dėmėms atsparaus audinio, tai baldas, tinkantis bet kurioje situacijoje.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e