Svetainės/ Valgomojo stalai

Informacija

Stalas HAMILTON Padidinti
Stalas HAMILTON

Stalas HAMILTON

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

403,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)74 cm
Gylis (cm)90 cm
Plotis (cm)160 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLMDP + MDF
Stalo prailginimas/išskleidimasYra
KojosMetalinės
Maksimalus ilgis200 cm
StalviršisMDF, LMDP arba FMDP
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Korpuso blizgumasMatinis

Apie prekę

HAMILTON prailginamas stalas

Ištraukiamas Hamilton stalas pakeis jūsų požiūrį į baldus.

Atsisakykite tradicinio požiūrio – Hamiltonas yra daugiau nei tik vieta pavalgyti. Tai erdvė, kurioje kiekviena akimirka, net ir ryte geriant kavą, tampa ypatinga. Įsivaizduokite baldą, kuris ne tik išryškina jūsų namų charakterį, bet ir yra nepakeičiamas palydovas kasdienybėje, gebantis prisitaikyti prie bet kokių netikėtų įvykių. Susipažinkite su juo geriau ir įkvėpkite sukurti nuostabių akimirkų kupiną namų pasaulį.

 

Pasirinkite aukščiausią kokybę

Stalas pagamintas pagal gerai apgalvotą dizainą, iš aukščiausios kokybės medžiagų:

  • Auksinio ąžuolo stalviršis : jo paviršius, pagamintas iš laminuotos MDF plokštės, suderina stilingą išvaizdą ir ilgaamžiškumą. Jis atsparus įbrėžimams ir kasdieniam naudojimui bei lengvai valomas. Auksinis ąžuolas suteikia interjerui šilumos ir jaukumo.
  • Plieninės kojelės : Pagamintos iš patvaraus juodo milteliniu būdu dengto plieno, garantuoja atramą stalviršiui ir visai konstrukcijai. Sukryžiuota forma ne tik padidina stabilumą, bet ir suteikia modernistinio charakterio, sukuria intriguojantį vizualinį efektą.

 

Sulankstymo funkcija

Stalą galima pailginti , o tai leidžia padidinti jo ilgį 40 cm dėl drugelio mechanizmo (stalviršis išsiskleidžia panašiai kaip drugelio sparnai). Didinamieji įdėklai yra paslėpti po stalviršiu, todėl sutaupysite vietos jūsų namuose.

 

Kiekvienai progai

Hamiltonas laukia, kol galės būti jūsų kasdienybėje, per šventes ir ypatingas akimirkas su savo artimaisiais. Jo universalus stilius puikiai dera tiek prie palėpės erdvių , tiek prie tradicinių valgomųjų patalpų šilumos , taip pat yra elegantiškas modernios svetainės elementas .

 

Hamilton stalo pristatymas į savo namus yra kasdienės prabangos įvedimas – tai investicija, kuri atsipirks ne tik estetika, bet visų pirma daugybe laimės akimirkų, kartu valgytais valgiais ir nepakartojamoje atmosferoje praleistu laiku.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e