Svetainės/ Valgomojo stalai

Informacija

Stalas SKUBI Padidinti
Stalas SKUBI

Stalas SKUBI

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

213,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)78 cm
Gylis (cm)75 cm
Plotis (cm)120 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosMDF
Mechanizmo tipasĮprastas
Stalo prailginimas/išskleidimasYra
KojosMedinės
Maksimalus ilgis160 cm
StalviršisMDF, LMDP arba FMDP
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu
Korpuso blizgumasMatinis

Apie prekę

Pristatome Riviera ąžuolo spalvos stačiakampį ir ištraukiamą stalą SKUBI

Svarbu, kad stalas būtų pasirinktas kruopščiai, nes jis yra būtinas baldas kiekvienuose namuose. Kokias savybes turėtų turėti idealus stalas? Tobulas stalas turi būti stabilus ir patvarus . Jo naudojimas taip pat turi būti saugus. Jis turėtų derėti prie likusių baldų, aksesuarų ir atitikti sienų spalvą. Kitas svarbus aspektas, kurio nereikėtų pamiršti, yra valymo paprastumas . Ieškote baldų, kurie būtų paprasti ir elegantiški, tačiau neužgožtų jūsų interjero. Pristatome jums Riviera ąžuolo spalvos stačiakampį ištraukiamą stalą Skubi. Paprasta forma suteikia daug išdėstymo galimybių. Tai puikus priedas prie bet kokio interjero, tiek modernaus , tiek skandinaviško , tiek palėpės . Išskleidimo funkcija leidžia prie stalo susėsti daugiau žmonių. Dėl madingo atspalvio kambarys atrodys tvarkingas ir stilingas. Sužinokite daugiau apie stalą Skubi ir atraskite visus jo privalumus!

Madingas interjero papildymas

Skubi stalas atitinka dabartines tendencijas. Paprastos formos ir spalvos staliukas Skubi iš Riviera ąžuolo puikiai tiks moderniame , minimalistiniame ir skandinaviškame interjere . Kiekvienas iš jų įgis įdomų charakterį. Šį modelį galima derinti su bet kuria iš daugybės mūsų parduotuvės siūlomų kėdžių. Jį galite derinti prie aksominių kėdžių , apmuštų eko oda arba audiniu . Bet kokiu atveju jis atrodys puikiai.

Patvarus viršus su išlankstymo funkcija

Skubi stalviršis pagamintas iš MDF plokštės , kurios storis 3,5 cm. Paviršius geriau apsaugotas nuo įbrėžimų ir įlenkimų padengiant laminatu . Taip pat lengva palaikyti švarą. Jei reikia, tiesiog nuvalykite paviršių drėgna šluoste ir nusausinkite. Stalo ilgį galima pailginti 40 cm išlankstant naudojant didinamąjį įdėklą .

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e