Svetainės/ Valgomojo stalai

Informacija

Stalas LUCIANO Padidinti
Stalas LUCIANO

Stalas LUCIANO

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

1 084,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)75 cm
Gylis (cm)90 cm
Plotis (cm)180 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaJuoda
Spalvos aprašymasMėlyna / Juoda
MedžiagosMDF + keramika
Stalo prailginimas/išskleidimasYra
ApšvietimasBe apšvietimo
Maksimalus ilgis230 cm
Vietų skaičius8
StalviršisKeramika
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu
Korpuso blizgumasBlizgus

Apie prekę

Luciano stalas – tai nepaprastas funkcionalumo, elegancijos ir unikalaus dizaino derinys, kuris pavers jį nepaneigiamu jūsų interjero centru. Dekoratyvinė juodo plieno kojelė ne tik padaro ją tvirta, bet ir įneša į kambarį modernaus dizaino elementą.

Stalviršis iš sukepinto tamsaus marmuro su melsvu atspalviu yra absoliutus perlas tarp baldų. Šis neįprastas medžiagos pasirinkimas suteikia Luciano unikalų charakterį ir ypatingo žavesio. Kiekvienas žvilgsnis į šį stalą – tai kelionė į estetikos pasaulį, kuriame elegancija ir funkcionalumas.

Sulankstomas viršus – praktiškas sprendimas, leidžiantis stalą priderinti prie besikeičiančių poreikių ir svečių skaičiaus. Taip sukursite idealią vietą susitikimams, pietums ar vakarėliams, o tuo pačiu išlaikysite estetinę stalo išvaizdą net ir sulankstytą stalviršį.

Stilingas dizainas, solidus apdirbimas ir unikalus medžiagų derinys leidžia Luciano stalui ne tik patenkinti jūsų lūkesčius dėl funkcionalumo, bet ir praturtinti interjerą dizainerio rafinuotumo elementu. Tai ne tik baldas – tai asmeninio stiliaus ir atidumo detalėms išraiška, kuri tikrai patrauks kiekvieno svečio dėmesį. Investuodami į Luciano stalą, jūs investuojate į savo namų unikalumą ir išliekamąją estetinę vertę.

matmenys: 180-230/90/76/117 cm; prailginamas stalas, medžiaga: keramika / stiklas / milteliniu būdu dengtas plienas, spalva: viršus - mėlynas marmuras, kojos - juodos

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e