Svetainės/ Valgomojo stalai

Informacija

Stalas MANUEL Padidinti
Stalas MANUEL

Stalas MANUEL

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

402,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)77 cm
Gylis (cm)120 cm
Plotis (cm)120 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaJuoda
Spalvos aprašymasJuoda +Marmuro efektas
MedžiagosKvarco plokštė
Stalo prailginimas/išskleidimasNėra
ApšvietimasBe apšvietimo
Vietų skaičius4
StalviršisKvarco stalviršis
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Korpuso blizgumasBlizgus

Apie prekę

Manuel apvalaus stalo įsigijimas yra puikus būdas įnešti elegancijos ir stiliaus į savo interjerą. Jo juoda, plieninė, stiklo formos kojelė yra ne tik vientisa, bet ir subtili, puikiai dera prie įvairių išdėstymų.

Gražus stalviršis iš sukepinto juodo marmuro imitacijos yra neabejotinai didžiausias jo privalumas. Spalvos suteikia unikalų, prabangų charakterį, kuris tikrai patrauks kiekvieno stebėtojo dėmesį. Tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir unikalus puošybos elementas, kuris jūsų namams suteiks žiupsnelį modernumo ir klasės.

Manuel stalas puikiai tiks ir kaip susitikimų vieta prie kavos ar romantiškų vakarienių, ir kaip centrinis taškas didesnių vakarėlių metu. Jo apvali forma skatina laisvą bendravimą, sukuria malonią atmosferą prie stalo.

Pasirinkę stalą Manuel investuojate ne tik į praktišką sprendimą kasdieniam naudojimui, bet ir į dizainerio elementą, kuris praturtins Jūsų namų dekorą. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie interjere vertina ir funkcionalumą, ir estetiką. Atraskite paprastumo ir elegancijos grožį su Manuel apvaliuoju stalu!

matmenys: 120/77 cm; medžiaga: sukepintas / milteliniu būdu dengtas plienas, spalva: viršus - juodas marmuras, kojelė - juoda

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e