Virtuvės komplektai

Informacija

Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240 Padidinti
Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240

Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240

Nauja prekė

Šis virtuvinis baldų komplektas nėra iškomplektuojamas

Smulkiau

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

405,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)214 cm
Gylis (cm)60 cm
Plotis (cm)240 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasAntracitas / Riešutas / Pistacija
MedžiagosLMDP + MDF
Mechanizmo tipasDujinis pakėlimo mechanizmas
DurysVarstomos
ApšvietimasBe apšvietimo
Maksimalus ilgis240 cm
StalviršisYra
Pastatomas / PakabinamasMišrus
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
Spintelių kategorijaSpintelės su stalčiumi ir durelėmis
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu
Korpuso blizgumasMatinis

Apie prekę

Virtuvės komplektas Ksenia yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas bei modernus dizainas, todėl jūsų virtuvė taps jūsų namų širdimi. Apatiniai gražios pistacijų spalvos fasadai suteikia interjerui gaivumo ir lengvumo, suteikdami jam unikalų charakterį. Kraštinės rankenos – ne tik praktiškas sprendimas, bet ir elegantiškas akcentas, pabrėžiantis modernų stilių.

Viršutiniai fasadai iš graikinio riešuto spalvos griovelio lentos suteikia virtuvei šilumos ir jaukumo, sukuria harmoningą kontrastą su apatiniais priekiais. Šis spalvų derinys paverčia virtuvės erdvę ne tik maisto gaminimo, bet ir malonia laiko praleidimo vieta.

Ksenia rinkinio antracito korpusai yra ne tik tvirti, bet ir patvarūs metų metus. Antracito spalva suteikia visai kompozicijai elegancijos ir modernumo, sukuria darnią visumą su kitais elementais.

Pilkas stalviršis ne tik puikiai dera su likusia virtuvės dalimi, bet ir suteikia visai erdvei subtilumo bei lengvumo. Tai puikus fonas ruošiant skanius patiekalus ir kuriant nepamirštamas akimirkas su savo artimaisiais.

Virtuvės komplektas Ksenia – tai ne tik baldai, tai investicija į komfortą ir stilių. Atraskite gaminimo džiaugsmą šiuolaikiškoje aplinkoje, atitinkančioje jūsų estetinius ir funkcinius lūkesčius. Komplektas Ksenia yra daugiau nei tik virtuvės baldai – tai namų gyvenimo centras, atspindintis Jūsų individualų skonį ir gyvenimo būdą.

Komplekto ilgis 24 cm; viršutiniai spintelių fasadai iš MDF, dujiniai keltuvai, 28 mm storio viršus; spalvos: priekis - šviesus riešutas / pistacija, korpusas - antracitas, viršus - uosis

Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240 – tai elegantiškas ir universalus virtuvės baldų komplektas, tinkantis įvairiam virtuvės interjerui, todėl tikimės, jog jį galėsite lengvai pritaikyti ir savo virtuvėje. Šį virtuvės komplektą sudaro pakabinamos ir pastatomos įvairių dydžių ir gylių spintelės su durelėmis, talpiais stalčiais. Tad juose sutalpinsite ne tik indus, bet ir maisto gamybai reikalingas priemones, prietaisus, įrankius ir birius maisto produktus.

Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240 yra ne tik patogus, bet ir funkcionalus, todėl suteiks komfortabilumo gaminant mėgstamus patiekalus ir nereikalaus daug priežiūros. Šis virtuvės komplektas neapkrauna virtuvės erdvės, todėl išlaiko tvarkos įspūdį. Norint virtuvės komplektui suteikti daugiau žavesio, galima įsigyti virtuvei skirtus aksesuarus, kurie suteiks jaukumo interjerui ir padės išlaikyti organizuotumą Jūsų virtuvėje.

Nuolat atnaujiname ir papildome savo turimų virtuvės baldų asortimentą naujais modeliais, jog galėtumėme patenkinti net išrankiausių klientų poreikius. Mūsų asortimente rasite įvairių tipų virtuvės komplektų, pagal Jums reikalingas savybes bei išmatavimus. Garantuojame ne tik puikią gaminių kokybę, bet ir atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų.

Jeigu Jus domina Virtuvinis baldų komplektas KSENIA 240 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e