Virtuviniai stalai

Informacija

Stalas HUGO Padidinti
Stalas HUGO
  • Stalas HUGO
  • Stalas HUGO

Stalas HUGO

Nauja prekė

Nėra sandėlyje pristatymas 14 -25 d.d.

382,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)77,5 cm
Gylis (cm)80 cm
Plotis (cm)160 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaRuda
Spalvos aprašymasĄžuolas Artisan
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
Stalo prailginimas/išskleidimasYra
Maksimalus ilgis230 cm
StalviršisMDF, LMDP arba FMDP
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu
Korpuso blizgumasMatinis

Apie prekę

Pristatome HUGO stačiakampį ištraukiamą stalą

Atėjote į reikiamą vietą, jei ieškote praktiškų ir elegantiškų baldų. Stačiakampis stalas Hugo yra puikus pasirinkimas. Jis atitiks net pačius reikliausius reikalavimus. Jis taip pat tiks bet kurioje erdvėje, suteikdamas jai žavesio ir elegancijos. Svarbu, kad stalas būtų tvirtas , patvarus ir lengvai valomas . Stačiakampis stalas Hugo turi visus šiuos privalumus. Dėl gerai apgalvoto stalo dizaino ir aukštos kokybės medžiagų jis idealiai tinka moderniam , palėpės ir pramoniniam interjerui. Hugo stalas puikiai papildys bet kurį valgomąjį ar gyvenamąją erdvę. Tai jums tinkamas stalas, jei ieškote stačiakampio ištraukiamo valgomojo stalo.

Madingas dizainas

Hugo stalas yra stilingas ir modernaus dizaino . Norėdami užbaigti visumą, galite pasirinkti kėdes iš plataus mūsų parduotuvės asortimento. Savo kėdėms galite rinktis veliūrinį, lygią ar eko odos audinį. Stalas bet kokiu atveju atrodys nuostabiai. Dėl juodo ir meistriško ąžuolo derinio šis modelis puikiai papildys bet kurį stilingai dekoruotą valgomąjį ar svetainę.

Patvarus, stabilus viršus

Stačiakampio Hugo prailginamo stalo viršus pagamintas iš 4 cm storio MDF plokštės , padengtos laminatu. Dėl to paviršius yra ypač patvarus ir atsparus pažeidimams, įskaitant įbrėžimus , drožles ir įlenkimus . Bet kokius nešvarumus galite nuvalyti drėgna šluoste arba specialiu plovikliu.

Sulankstymo funkcija

Stalas turi išskleidimo funkciją . Tai leidžia vienu metu prie stalo susodinti daugiau žmonių. Aukštos kokybės kreiptuvai leidžia lengvai išardyti ir surinkti.

Du didinamieji įdėklai

Lentelėje yra du didinamieji įdėklai . Šie įdėklai leidžia pailginti stalo ilgį iki 70 cm (kiekvienas įdėklas yra maždaug 35 cm ilgio).

Stabilus ir vizualiai patrauklus

Klasikinė MDF plokštė suteikia tvirtas , patvarias kojas su tiesiu profiliu. Jie užtikrina pakankamą stabilumą ir daro stalą funkcionalų. Stalas pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir turi gerai apgalvotą dizainą, kuris tarnaus ilgus metus. Pridedamos aiškios instrukcijos leidžia lengvai ir greitai surinkti.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e